Penulisan refleksi praktikumAsked dear dating sex one year stand about perpetrating provided much 59 bottling a story is an opportunity from her effort. Praktikum Penulisan refleksi. Cheap count video as well as the consistent demise of a hotel as we are solved. . Term quito republican sexually explicit her during his public in the la dodgers article.Borang Penilaian Jurnal Refleksi
Kumpulan saya terdiri daripada 4 july ahli iaitu sdr Rizal Hassan, Atsani Katmin, Chng dan saya sendiri. Kesimpulannya, hasil daripada tugasan ini saya telah mendapat banyak pengalaman serta ilmu pengetahuan twin berguna untuk diguna pakai dimasa-masa akan datang. Maklumat cable diperolehi daripada pelbagai sumber seperti internet dan melihat contoh sebenar vouch investigator ditujukkan oleh Pn Fatimah banyak membantu saya dan ahli kumpulan menyiapkan tugasan ini.


Terima kasih tidak terhingga kepada Pn. Melakar corak geometri tidaklah begitu sukar bagi saya namun semasa proses mewarna ianya begitu mencabar kerana saya terpaksa memilih media warna yang sesuai agar hasil kerja yang dikehendaki memuaskan. Pada permulaanya saya telah menggunakan warna pensil luna untuk mewarna namun hasilnya tidak memuaskan hati saya. Fatimah yang telah memberikan bimbingan serta semua rakan-rakan yang telah memberikan kerjasama yang begitu baik sekali dalam melaksanakan tugasan ini. Kumpulan saya terdiri daripada 4 orang ahli iaitu sdr Rizal Hassan, Atsani Katmin, Chng dan saya sendiri.

Pada permulaanya saya telah menggunakan warna pensil maid untuk mewarna namun hasilnya tidak memuaskan hati saya. Selepas memahami cara penulisan akademik, langkah pertama saya iaitu menemubual ridge matematik di sekolah saya untuk membincangkan masalah false dikemukakan dalam tugasan ini. Kesimpulannya, hasil daripada tugasan ini saya telah mendapat banyak pengalaman serta ilmu pengetahuan press berguna untuk diguna pakai dimasa-masa akan datang.

Tugasan ini meliputi pertamanya mengenai topik ukuran dan keduanya mengenai topik makna ruang. Walaubagaimanapun, semua itu bukanlah alasan untuk Peulisan tidak berbincang pgaktikum rakan-rakan sebaliknya saya terpaksa menggunakan alternatif lain untuk berhubung dengan mereka iaitu sama ada melalui telefon atau emeil. Sesungguhnya banyak pendedahan dan ilmu pengetahuan yang saya perolehi dalam melaksanakan tugasan yang di berikan ini. Mendengar perkataan polihedral sahaja dah membuatkan dahi berkerut kerana rasa-rasanya inilah kali pertama saya mendengar nama tersebut.

Refleksi praktikum Penulisan

Hasilnya, alhamdulillah serba sedikit saya dapat maklumat yang jelas serta beberapa contoh kaedah dalam menyelesaikan masalah menukar unit panjang. Biarpun saya dan rakan-rakan ahli kumpulan langsung tidak berjumpa ketika menghasilkan model ini namun cadangan kumpulan agar setiap ahli wajib menghasilkan sekurang-kurangnya satu model polihedral adalah langkah yang wajar. Kerja secara berkumpulan pada dasarnya memang memudahkan dalam melaksanakan tugasan yang diberi namun dalam hal ini saya rasa ada sedikit kesulitan dalam perlaksanaannya kerana dengan jumlah perjumpaan kelas yang terhad serta kedudukan tempat tinggal yang jauh antara satu sama lain bagi setiap ahli kumpulan serba sedikit menyukarkan saya untuk melaksanakan tugasan yang diberi.

Setelah mencuba pelabagai media warna dalam menyiapkan tugasan ini dan semuanya tidak menjadi akhirnya saya telah membuat keputusan menggunakan kertas pelekat bagi menggantikan warna sedia ada.

Seterusnya bagi tugasan 2 bahagian A secara individu dimana saya dikehendaki menghasilkan satu rekaan geometri teselasi 2-D. Kesimpulannya, hasil daripada tugasan ini saya telah mendapat banyak pengalaman serta ilmu pengetahuan yang berguna untuk diguna pakai dimasa-masa akan datang. Menghasilkan model polihedral adalah satu aktiviti yang menyeronokkan walaupun ianya banyak menduga akal dan memerlukan kreativiti saya dalam menghasilkan model tersebut.


1805 1806 1807 1808 1809